מחבקים מהלב – ערב פורשים מרגש בתיכון
בערב חגיגי, מיוחד ומלא בהומור ושנינות, נפרדנו משתי דמויות משמעותיות ובלתי נשכחות, שליוו את התיכון שלנו בעשייה חינוכית ומקצועית יוצאת דופן במשך כארבעה עשורים: גיורא ריינהורן וקובי שמאי.
גלית לוי, מנהלת התיכון, פתחה את הערב בדברי ברכה, ובהמשך הצטרפו אליה חברי צוות וקולגות שהרעיפו אהבה וזכרונות.
שמחנו לארח ולשמוע את ברכותיהם של מנהלי התיכון לשעבר – סשה ארבל וציפי רוזנבוים, והסגנית לשעבר – אביבה פרלוב.
את הערב הנחו בכישרון רב, בחן ובהומור רחל הנדלסמן ויגאל לינקובסקי – תודה ענקית לכם. תודה מיוחדת גם לאסף פריימן, מורה למתמטיקה ואמן חושים מוכשר, שהקדיש לפורשים מופע רב קסם.
גיורא ריינהורן & קובי שמאי
תודה לכם על עשרות שנים של השקעה ללא גבולות, על התשוקה למקצוע, ועל האנרגיה הטובה והנעימות שהבאתם איתכם מדי בוקר לתיכון. אתם משאירים חותם עמוק בלב כולנו. מאחלים לכם המון הצלחה, בריאות, נחת ושגשוג בדרככם החדשה.
תודות מכל הלב:
לחברות ועד המורים ולכל המתנדבים שעמלו רבות, השקיעו וחשבו על כל פרט כדי להרים ערב מפנק ובלתי נשכח.
למנהלת התיכון, גלית לוי על ההובלה, התמיכה והרוח הגבית שאיפשרה לכל היופי והעושר הזה לקרות.
שלכם באהבה ובהערכה,
צוות תיכון בן-צבי
צוות מנצח







Comments